Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

miercuri, 21 octombrie 2009

Vindecaţi-vă de gripă şi dureri de cap cu ajutorul vizualizarii

Gripa şi durerile de cap se pot vindeca vizualizând, pur şi simplu, anumite imagini, afirmă specialiştii italieni în psihodinamică, în cadrul revistei " Donna Moderna". " Dacă suferiţi de gripă, de exemplu, prin vizualizare se transmite sistemului imunitar capacitatea de a nu contacta maladia.", afirmă medicul Gabriella Campioni, care propune şi câteva exerciţii pentru tratarea acestor afecţiuni. Puteţi să le urmaţi cu atenţie, cu precizarea că după fiecare exerciţiueste necesar să faceţi o pauză scurtă.
Deci, pentru gripă, imaginaţi-vă că:
- sunteţi pe o pajişte întinsă;
- soarele încălzeşte uşor şi aveţi o stare de confort, vă simţiţi fericit şi surâzător;
- simţiţi nevoia să alergaţi cu picioarele goale prin iarba plină de rouă; imaginaţi-vă şi simţiţi senzaţia;
- priviţi pajiştea şi culorile ei;
-observaţi un şir de furnici;
- luaţi un fir de iarbă şi puneţi-l în calea lor pentru a le opri din mers; furnicile se opresc în faţa firului, dar îl depăşesc şi-şi continuă drumul;
- nimic nu le poate opri; aşa se întâmplă şi cu tine: de ce să te simţi intimidat în faţa unui obstacil?
Lasă-ţi viaţa să-şi urmeze cursul ei firesc. Ai încredere în înţelepciunea vieţii.
- cum eşti într-o pădure de pini;
- umpleţi plămânii cu aerul tare;
-simte mirosul de răşină care vă purifică şi vă eliberează respiraţia; cu fiecare inspiraţie te simţi mai sănătos şi mai senin.

Vizualizare pentru dureri de cap

- te gândeşti la un peisaj luxuriant, un paradis vegetal tropical
- aerul este umed şi totul inspiră vitalitate şi sănătate;
- te simţi în sigutanţă, protejat;
- descoperi cu privirea o cascadă cu apă limpde, puţin mai sus de locul în care te afli,
- deasupra cascadei se formează un curcubeu,
- te dezbraci şi intri în apă,
- apa care iţi curge pe cap şi pe trup te spală de toate impurităţile,
- este o apă specială, intra în corpul tău , îţi curaţă toate organele dar nu te udă,
- apa intra şi în cap de unde iţi spală toată oboseala şi gândurile negative;
- acum mintea ta este limpede şi clară;
- eşti proaspăt şi plin de energie.....

- poza am luat-o de pe blogul  http://www.boogie-sch.blogspot.com/

Treptele rugaciunii


Rugaciunea este maică şi împărăteasă peste toate faptele bune. dar cum este  maica tuturor faptelor bune? Că doar marele Apostol Pavel spune: " Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea; iar mai mare decât toate este dragostea. Nu spune aşa?
Deci, iată că cea mai mare faptă bună nu-i rugăciunea, după Sfinţii Părinţi, ci este dragostea. Dar de ce totuşi Sfinţii Părinţi au spus că rugăciunea este maică a tutuor faptelor bune? Pentru că ea aduce în sufletul nostru şi dragostea. Dragostea de Dumnezeu şi dragostea de aproapele nu vin pe altă cale în sufletul nostru, decât pe calea rugaciunii!
Bunăoară să spun : dacă ai supărat pe cineva sau te-a supărat cineva şi începi să-l pomeneşti la rugăciune, numai vezi că, de la o vreme, se ridică ura de la mijloc. Prin rugăciune se taie vrajba şi îndată îl câştigi pe acela şi îl aduce la înţelegere, la unire. De aceea spune Sfântul Maxim :" Când vei vedea pe cineva că te urăşte sau te nedreptăţeşte, fie cu dreptate, fie cu nedreptate, începe să-l pomeneşti la rugăciune. Dar să nu-l pomeneşti, să-i fie lui vre-un rău, că atuncea cade pe tine. Să zici aşa -" Doamne, Iisuse Hristoase, miluieşte-mă pe mine păcătosul, şi pe fratele meu ( xxxxx), că pentru păcatele mele s-a supărat pe mine. Pentru că fratele meu este oglinga mea şi el vede răutăţile mele."
Aşa spune şi Sfântul Ioan Scărarul : " Să nu învinuieşti cumva pe fratele când te rogi pentru el, sau să-i ceri pedeapsă. ", cum îi pun unii în pomelnice la vrăjmaşi. Nu-i voie! Chiar dacă îi puneţi pe unii la vrajmaşi, Biserica ştiţi cum se roagă? Biserica se roagă pentru vrăjmaşi să-i înţelepţească, să le ierte păcatele, să-i ducă la cunoştiinţa adevărului, să-i facă blânzi şi să-i întoarcă cu bine."
Aşa se roagă Biserica. Niciodată Biserica nu vrea să facă rău la nimeni. Că Dumnezeu vrea ca toţi omanii să se mântuiască... Iar noi, când avem supărare, ni se pace că, cutare ne urăşte. Dar Biserica nu" ea nu face deosebire. ea se roagă deopotrivă pentru toţi, ca să fie buni. de aceea, vorbind despre Sfânta Rugăciune, v-am spus că ea se numeşte maica tuturor faptelor bune, pentru că ea aduce în sufletul nostru pe cea mai mare faptă bună: dragostea de Dumnezeu şi dragostea de aproapele.
- text preluat din cartea " Ne vorbeşte părintele Cleopa", editura Episcopiei, 1997

Teoreme ale magnetismului


1. Toate fiintele, desitraiesc intr-o anume forma, sunt polarizate pentru a aspira si a respira viata universala.
2. Fortele magnetice in cele trei regnuri sunt facute sa se echilibreze prin puterea contrariilor.
3. Electricitatea este doar un efect special produs de circulatia magnetica.
4. Medicamentele nu vindeca bolile prin actiunea proprie a substantelor lor, ci prin proprietatile lor magnetice
5.Orice planta e placuta unui animal si nesuferita animalului care-i este impotriva. Orice animal este simpatic unui om si antipatic altuia.
6. Nu exista planta, insecta sau piatra care sa nu ascunda o virtute magnetica si care sa nu poata sluji o dorinta buna sau rea a vointei umane.
7. Omul are puterea naturala de a-si usura semenii prin vointa, prin cuvant, prin privire sau prin semne. Pentru a exercita aceasta putere trebuie s-o cunosti si sa crezi in ea.
8.Orice vointa nemanifestata este o vointa trandava. Cand se manifesta, ea o poate face direct, adica rational, sau indirect.
9. Orice detereminare a actiunii este o protectie magnetica si orice consimtire la o actiune este o atragere de magnetism.Un act consimtit reprezinta un pact, care este mai intai o obligatie libera, devenind apoi fatala. Pentru a actiona asupra celorlalti fara sa te legi pe tine insuti, trebuie sa te afli intr-o interdependenta perfecta care nu apartine decat lui Dumnezeu.
10. A exercita o mare putere fara sa fii perfect liber inseamna a te destina unei mari fatalitati.
11. Puterea magului si a vrajitorului sunt la fel dar, in timp ce magul se tine de trunchi cand taie creanga, vrajitorul se tine chiar pe creanga pe care o taie.
12. Cand dispui de forte exceptionale ale naturii, te afli in afara legii. Supune-te de buna voie martiriului daca esti drept.
 - traducere realizata de catre Sabina Tudor din cartea lui Eliphas Levi, "Ocultismul relevat"
10.

Rusia secreta


1. De-a lungul anilor, dinspre  fosta URSS, veneau zvonuri despre programele experimentale secrete derulate de catre KGB. Se afirma ca exista chiar dovezi despre experientele pe care temuta KGB le facea direct pe populatia tarii, transformandu-i pe acestia in " zombi" . Acesti oameni erau considerati adevarati roboti teleghidati, fiind controlati de la distanta cu ajutorul unor paraturi sofisticate sau chiar de catre persoane antrenate special pentru a face acest lucru. se vorbeste de fostul boxer Anatolij Ivanitsch, care ar conduce o organizatie secreta, cu infiltrari in mai toate orasele Rusiei, supranumit si " Godfather", care ar avea in dotare o serie de aceste aparate experimentale.Cat este adevarat din ceea ce expus mai sus ramane la aprecierea oricarei persoane care citeste acest lucru si de ce nu, poate cauta mai departe pentru a afla mai multe. Cert este insa faptul ca in Rusia de azi, cercetarea legata de dispozitivele destinate controlului uman este unul dintre secretele de stat cel mai bine pazite.
2. Armata uitata din Chukotska. Daca dai un " searh " pe oricare dintre motoarele de cautare ale internet-ului nu gasesti mare lucru despre aceasta provincie din estul Rusiei. Ceea ce afli mai interesant este faptul ca Roman Abramovici ( cunoscutul magnat rus ) a devenit recent guvernatorul acesteia. Atat si nimic mai mult . Insa eu am gasit un documentar al postului german ZDF in care prezinta regiunea sub alt aspect. Mai precis oraselul Gudin ( care nici macar nu figureaza pe nicio harta ) are o istorie mai mult decat interesanta. deci, aflat la 800 de kilometri de coastele SUA, acest orasel adaposteste in munte un labirint de tuneluri care, sunt numai adaposturi antiatomice. Tot aici se afala ( sau se afala ) Divizia de artilerie 99 a temutei Armate rosii iar in urma cu 5 ani tot aici erau adapostite focoasele antiatomice pregatite pentru represalii contra SUA. Nimeni de aici, cu exceptia unui grup de ofiteri nu stiu de secretele pastrate in multitudinea de tuneluri din munte. Inca sunt masuri stricte de securitate in jurul acestui oras semna ca ceva important trebuie pazit cu grija.
3. Jenissejc 15 - orasul uitat al femeilor. ca multe orase militare ale Rusiei, Jenissejc 15 , oficial nu exista. Dar nu a putut fi ascuns privirii patrunzatoare a satelitilor de spionaj ai SUA. Si ca urmare a desconspirarii faptului ca aici era o baza militara destul de dotata, intre 1986-1991 baza a fost desfiintata. tragedia cea mai mare a fost a familiilor soldatilor care acum s-au destramat, sotiile neavand voie sa-si urmeze sotii in alta baza militara. Si iata ca aici au ramas 1200 de femei, fiecare sa se descurce cum poate. Azi, aici nu sunt mai mult de 200 de femei, dintre care multe practica cea mai veche meserie din lume in orasul cel mai apropiat Krasnoyarsk.
Comparativ cu tragedia lor, viata femeilor din Romania este cat se poate de roz....