Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

joi, 4 august 2011

Forta gandului

" De indata ce omul actioneaza, el declanseaza inevitabil anumite forte care vor produce tot atat de inevitabil anumite rezultate."
" Fiecare cuvant, fiecare gest, fiecare miscare declanseaza anumite forte care antreneaza consecinte ...."
" Mu trebuie sa fim paralizati de frica de a comite cateva greseli pe care trebuie sa le reparam. Pe masura ce ne vom antrena sa dam actelor noastre un scop divin, nu mai provocam Karma ci provocam darurile si binecuvantarea cerului."
" Este imposibil sa scapam de legea cauzelor si a consecintelor, totul este sa stim ce forte punem in actiune."
"Recoltam ceea ce am semanat."
" Fiecare gand, act este o samanta care incepe sa careasca si va va lovi chiar si dupa 10, 20, 40 de ani dupa ce ati semanata-o si veti descoperi ca exista o inteligenta cosmica care inregistreaza totul. "
" Atentie la tot ceea ce faceti, spuneti, ganditi caci totul se inregistreza in profunzimea celulelor voastre, Numai veghind ca sa nu propagati prin gandurile, sentimentele si actele voastre seminte tenebroase si distrugatoare veti atinge a va crea un alt destin."
" Daca faceti bine si se intampla ceva rau este pentru ca sunt inca oameni pe pamant care profita si abuzeaza de bunatatea voastra. Dar trebuie sa aveti rabdare, trebuie sa continuati pentru ca mai devreme sau mai tarziu ei vor fi pedepsiti, vor fi sugrumati de altii mai puternici si mai violenti decat ei si atunci vor intelege, vor avea remuscari si vor veni sa-si repare greselile comise fata de voi. Cerul tine socoteala la tot ce ati suferit facand binele, de toate nenorocirile vare vi s=au intamplat, cand nu le meritati. El ( cerul) tine cont si recompensa este dubla. "
"Nici binele nu vine imediat, nici raul. Binele si raul nu vin imediat deoarece Dumnezeu ne da timpul de a face experiente si de a reflecta, de a regreta si de a ameliora si sa se poata sterge greselile comise."
"Cand produceti stari bune in voi insiva cu siguranta le veti gasi si in ceilalti. Manifestati ceea ce doriti sa aveti."
" Fiecare sentiment pe care il aveti va circula in spatiu si se va reintoarce la voi. Gandurile si sentimentele voastre sunt cele care vor determina in mod absolut natura elementelor si a fortelor care vor fi atrase de foarte departe, undeva in spatiu si, mai devreme sau mai tarziu vor ajunge la voi."
" Dumnezeu, El, nu are nevoie nici de dragostea noastra, nici de recunostinta noastra, nici de rugaciunile noastre. Noi suntem cei care avem nevoie sa-L iubim si sa ne rugam.Cand sunteti in legatura cu Dumnezeu atrageti toate calitatile pe care El le poseda, ele se infiltreaza, penetreaza si deveniti o persoana luminoasa, echilibranta, calma."
Omraam Michael Aivanhov