Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

miercuri, 9 decembrie 2009

Idei de afaceri de pretutindeni














Denumite in limba engleza " bookends" in limba romana nu le-am gasit traducerea in dictionar, astfel incat eu am incadrat aaceste departajoare de carti la categoria de obiecte decorative. Aceste cadre in forma de U pot fi confectionate si la domiciliu. Acestea pot fi realizate ca unicate, cu design personalizat, din materiale ecologice sau reciclabile. produsul finit poate fi comercializat in librarii, magazine de cadouri, pe internet etc.


2. Demararea unei afaceri cu confectionarea si vanzarea de obiecte decorative pentru Craciun v-ar putea furniza un venit sezonier deosebit de important.Ornamentele de Craciun pot fi realizate la domiciliu, din materiale pe care altii nu le mai folosesc sdau materiale din natura. Idei de obiecte decorative sunt multe, singurele probleme ar fi timpul pe care il aveti la dispoziti si abilitatile practice de care sigur aveti nevoie.






3. Un alt tip de afacere la domiciliu este acela de a placa obiectele ceramice cu fotografii ale clientilor.Echipamentul necesar nu este foarte scump si poate fi achizitionat de pe site-urile de specialitate de pe Internet. Puteti avea un mic spatiu pentru vanzarea produselor finite sau puteti prelua comenzile telefonic si sa le livrati ulterior clientilor.







4. Exista o mare cerere pe piata de carti postale, felicitari,  invitatii pentru diverse ocaziirealizare manual. daca aveti abilitati artistice este cu atat mai bine dar daca nu, contactati un artist plastic si pentru o anumita suma , le va realiza in locul vostru. Le puteti distribui la chioscurile de ziare, librarii, chioscurile  din statiunile turistice etc.