Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

joi, 30 decembrie 2010

Despre femeie....

" Femeile poarta o povară extraordinară, sfâşietoare. Ele s-au compromis în toate felurile că să găsească bărbatul care are destul feminin în el, ca să fie capabil să înţeleagă adevărul lor, să fie cinstit cu viaţa lor şi pe care ele să-1 poată considera prieten de încrede­re. Dumnezeu să vă binecuvinteze.
    Femeile poartă responsabilitate nu numai pentru copii lor ci şi pentru adevărul copiilor şi nu datorează nimic bărbaţilor care le-au impregnat viaţă. Nimic. Nimic. Şi fiecare băr­bat care se preţuieşte pe sine, va învăţa despre misterul femeii. Aceasta este o evoluţie, înseamnă evoluţie să înveţi despre ce şi cine sunt ele, pentru că ele sunt un aluat misterios. De ce ? Pentru ca ele nu sunt ca bărbaţii. Sunt un ordin mai înalt decât bărbaţii. De aceea ele sunt atât de seducătoare.Ele sunt mister. Cu adevărat. "
 "Celebrez femeia în această seară. Şi o celebrez, pentru că ea este o creatură abuzată. Ele nu sunt înţelese de bărbaţii din viaţa lor. Ele nu sunt creaturi sexuale. Au trebuit să dezvol­te asta pentru supravieţuire. Nu contează cine sunt. Ele sunt mai aproape de Dumnezeu. Ele sunt Mama - Pământ. Ele sunt Mammy. Ele sunt uterul întregii vieţi. Şi ele vor pune ceea ce iese din uterul lor, mai presus decât orice iubit care le-ar putea da sămânţa. Le săr­bătoresc şi le iubesc pentru că nimeni în întreaga istorie nu s-a gândit la ele şi nu le-a iubit atât de dinamic cum le iubesc eu în acestă seară." 
"Nici o femeie nu a fost vreodată cu adevărat pregătită să facă dragoste, pentru că ele niciodată nu au trecut peste vârsta copilăriei. Corpul lor s-a maturizat fără ca şi conştiinţa lor să se maturizeze. Şi este o tristeţe în fetiţe. Este pentru că ele sunt încă copii şi nu sunt obiect al fanteziilor sexuale. Şi la sârşit, cine devine duşmanul lor ? Tatii, fraţii, bărbaţii din viaţa lor, pentru că orice altă femeie înţelege acest fel de ameninţare şi de suferinţă."
 Textul a fost preluat din cartea " Reflectiile unui maestru" de pe site-ul www.aum.ro

Sistemul de gandire Ramtha


Desi nu este o noutate pe piata, acest sistem de gandire ( asa cum il intituleaza adeptii acestuia )  este asemanator gandirii new age si anume pune pe primul plan propria fiinta, modul in care aceasta gandeste despre sine si despre tot ceea ce o  inconjoara. Gandirea pozitiva, construirea universului persoanl, fiecare dintre noi suntem " mici Dumnezei" sunt unele dintre ideile vehiculate in aceasta Scoala. De fapt, cine este Ramtha. Este o entitate care se manifesta prin intermediul unui canal ( nu medium asa cum singuri afirma) pe nume de J Z. Knight ( este femeie).Au castigat adepti si actualmente au Scoli deschise in toata lumea unde se tin cursuri cu diferite grade de dificultate prin intermediul carora elevii vor accede spre trepte superioare de evolutie prin intelegerea scopului vietii lor.
Exista si in Romania un site dedicat lui Ramtha si anume :
http://www.ram-romania.ro/ care are si o sectiune blog foarte interesanta : http://www.ram-romania.ro/blog/
Administratorul blogului este Marian Licxandru (care se ocupa si de editurile MMS si Prestige) care a fost invitat la emisiunea Codul lui Oreste in 26 sept 2009.
Un fragment din emisiunea dedicata invataturilor lui Ramtha poate fi vizionat aici : http://www.youtube.com/watch?v=_tjyu42-V7E
Despre Marian Licxandru , un invatacel al Scolii Ramtha puteti citi si pe acest blog.
Fotografia a fost preluata de aici.