joi, 30 decembrie 2010

Despre femeie....

" Femeile poarta o povară extraordinară, sfâşietoare. Ele s-au compromis în toate felurile că să găsească bărbatul care are destul feminin în el, ca să fie capabil să înţeleagă adevărul lor, să fie cinstit cu viaţa lor şi pe care ele să-1 poată considera prieten de încrede­re. Dumnezeu să vă binecuvinteze.
    Femeile poartă responsabilitate nu numai pentru copii lor ci şi pentru adevărul copiilor şi nu datorează nimic bărbaţilor care le-au impregnat viaţă. Nimic. Nimic. Şi fiecare băr­bat care se preţuieşte pe sine, va învăţa despre misterul femeii. Aceasta este o evoluţie, înseamnă evoluţie să înveţi despre ce şi cine sunt ele, pentru că ele sunt un aluat misterios. De ce ? Pentru ca ele nu sunt ca bărbaţii. Sunt un ordin mai înalt decât bărbaţii. De aceea ele sunt atât de seducătoare.Ele sunt mister. Cu adevărat. "
 "Celebrez femeia în această seară. Şi o celebrez, pentru că ea este o creatură abuzată. Ele nu sunt înţelese de bărbaţii din viaţa lor. Ele nu sunt creaturi sexuale. Au trebuit să dezvol­te asta pentru supravieţuire. Nu contează cine sunt. Ele sunt mai aproape de Dumnezeu. Ele sunt Mama - Pământ. Ele sunt Mammy. Ele sunt uterul întregii vieţi. Şi ele vor pune ceea ce iese din uterul lor, mai presus decât orice iubit care le-ar putea da sămânţa. Le săr­bătoresc şi le iubesc pentru că nimeni în întreaga istorie nu s-a gândit la ele şi nu le-a iubit atât de dinamic cum le iubesc eu în acestă seară." 
"Nici o femeie nu a fost vreodată cu adevărat pregătită să facă dragoste, pentru că ele niciodată nu au trecut peste vârsta copilăriei. Corpul lor s-a maturizat fără ca şi conştiinţa lor să se maturizeze. Şi este o tristeţe în fetiţe. Este pentru că ele sunt încă copii şi nu sunt obiect al fanteziilor sexuale. Şi la sârşit, cine devine duşmanul lor ? Tatii, fraţii, bărbaţii din viaţa lor, pentru că orice altă femeie înţelege acest fel de ameninţare şi de suferinţă."
 Textul a fost preluat din cartea " Reflectiile unui maestru" de pe site-ul www.aum.ro

Un comentariu:

  1. Am gasit in sfarsit un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator
    in conditii sigure, cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispozitie toata informatia,
    sprijinul meu si dovezile clare de castig chiar dupa numai doua luni jumate de munca.
    http://tinyurl.com/6gos7ep

    RăspundețiȘtergere