Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

miercuri, 14 octombrie 2009

Cum să trimiteti dragostea cuiva..

Staţi confortabil ( pe un scaun cu spatele drept sau întins pe pat), închideţi ocii şi imaginaţi-vă o sfera de lumină de culoare violet în dreptul chakrei coroanei ( partea de sus a capului). Apoi concentraţi-vă în centrul pieptului şi imaginaţi-vă in acest loc o lumina de culoare roy care deţine toată energia dragostei.
Imaginaţi-vă apoi un flux de lumină violet provenind de la chakra coroanei dumneavoastra şi care se duce spre chakra inimii; acest flux face inima mai inţeleaptă; jucaţi-va cu aceste doua energii, cea violet si cea roz ( imaginati-vă ca se impletesc, că dansează impreuna in jurul dumneavoastra ) până cand simţiţi un sentimant plăcut. Apoi imaginaţi-vă cum un flux de lumină caldă pleacă din chakra inimii dumneavoastră către chakra persoanei căreia doriţi să-i trimiteţi dragostea dumneavoastra. Staţi conectat în acest fel câteva minute.
Daca vă simţiţi bine sau aveţi un sentiment de fericire înseamnă că cealalată persoană a primit mesajul dumneavoastră. Dacă însă că simţiţi fără energie, sau agitat înseamnă că cealaltă persoană are inima închisă pentru dumneavoastă şi trebuie să încheiaţi imediat exerciţiul mulţumindu-i totuşi in gand celeilate persoane că v-a permis să vă clarificaţi sentimentele. Puteţi să mai încercaţi totuşi cu altă ocazie. Succesul acestui exerciţiu telepatic consta ceea ce simţi în momentul transmiterii dragostei, emoţia pe care voi o simţiţi atunci când încercaţi să vă conectaţi cu chakra celeilalte persoane.
Nu trebuie insă să aşteptaţi şi feedback din partea cealalată, trimiteţi dragoste necondiţionat.
Succes şi numai bine.