Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

marți, 21 septembrie 2010

Legile succesului I

1. Legea cauzei si a efectului
In lumea noastra totul, chiar totul se intampla cu un motiv.Astfel, pentru fiecare cauza exista un  efect iar fiecare efect are in s pate una sau mai multe cauze, indiferent daca le cunoastem sau nu, indiferent daca suntem constienti de ele sau nu. Nimic nu se petrece accidental.
Puteti obtine tot ceea ce doriti in viata voastra daca veti decide, in primul trand, ceea ce doriti sa obtineti iar ulterior sa faceti asa cum au actionat si altii care au dorit acelasi lucru ca si voi si l-au obtinut.
2. Legea optimismului.
Modul in care voi ganditi si va purtati este determinat de felul in care voi va interpretati propriile experiente.Fiecare intamplare din viata voastra are sensul pe care voi il dati.  Astfel, daca va obisnuiti sa vedeti numai partea pozitiva a fiecarui lucru, veti capata o atitudine mentala pozitiva si, in cele din urma veti deveni de neoprit.
3.  Legea dialogului interior
Cel putin 90% din ceea ce ganditi si simtiti este determinat de modul in care vorbiti cu voi insiva. Dialogul interior este acceptat ca si ocomanda de catre subconstient. Discutati cu voi intr-o maniera pozitiva si constructiva chiar si cand nu sunteti intr-o dispozitie favorabila de a face acest lucru
4.Legea atractiei
Atrageti in viata voastra oamenii, ideile si situatiile care se armonizeaza cu gandurile care va domina. daca telurile vostre sunt potentate de emotia dorintei, veti avea parte de ceea ce altii numesc " noroc ".
5. Legea vizualizarii
Lumea din jurul vostru este reprezentarea lumii dinauntrul vostru. Imaginile asupra carora reflectati cat mai mult va vor influenta gandurile, sentimentele si comportamentul. Retineti: orice vizualizati clar si cu emotie se va materializa in cele din urma.
6.  Legea reversibilitatii
Gandurile si sentimentele voastre va dettermina actiunile care, la randul lor influenteaza gandurile si sentimentele. Actionand in mod ozitiv, placut si optimist veti deveni o persoana pozitiva, optimista si placuta.
7. Legea exprimarii
Orice exprimati se va imprima. Ceea ce va spuneti, cu emotie, genereaza ganduri, idei si atitudini in concordanta cu ceea ce v-ati spus. Aveti, astfel, grija sa vorbiti despre lucrurile pe care le doriti si refuzati sa discutati cu voi insiva despre lucrurile pe care nu le doriti.
8.  Legea inlocuirii
La un moment dat, subcosntientul vostru va pastra numai un singur gand, pozitiv sau negativ. Numai voi puteti decide care va fi acela. Mintea vostra este asemenea unei gradini, voi stabiliti daca plantati seminte de flori sau iarba.
9. Legea activitatii subconstiente
Subconstientul vostru face in asa fel incat ca toate cuvintele si actiunile voastre sa se conformeze unui model care corespunde conceptului propriu si convingerilor celor mai profunde despre propria persoana. Propriul subconstient va va impinge sau va va trage, functie de modul in care voi il programati.
10. Legea asteptarilor
Orice asteptati cu incredere are tendinta de a se materializa in lumea din jur. Intotdeauna sa actionati in concordanta cu asteptarile pe care le aveti iar acestea vor influenta atitudinile si comportamentul oamenilor din jurul vostru.
11. Legea obiceiului
Cel putin 95% din ceea ce faceti este rezultatul obiceiurilor care va pot ajuta sau, din constra va pot face rau. Puteti sa creati obiceiuri care sa va duca succes in viata prin folosirea unor comportamente adecvate care, care, cu cat vor fi utilizate mai mult vor deveni automatisme.
12. Legea concentrarii
Cand staruiti asupra unui lucru, bun sau rau, el se va dezvolta si va ocupa  ma mult loc in viata vostra. Cand va concentrati asupra unui lucru,  bun sau rau, si va ganditi la el repetat, acesta va capata o pondere crescuta in lumea voastra. Prin urmare, trebuie sa va ganditi intens la lucrurile pe care doriti cu adevarat in viata..
13. Legea motivarii
Tot ceea ce faceti sau spuneti este dictat de dorintele, impulsurile si instinctele proprii, constiente sau nu. Cheia succesului consta in a va stabili telusile si a va determina motivatiile proprii.
14. Legea valorilor
Intotdeauna actionati in concordanta cu valorile si convingerile cele mai profunde. Ceea ce spuneti si faceti, ceea ce alegeti, mai ales in conditii de stres, reprezinta expresia exacta a propriilor valori, indiferent daca le recunoasteti ca fiind ale voastre sau nu.
15. Legea credintelor
Ceea ce credeti cu tarie devine realitatea voastra. In general nu credeti ceea ce vedeti ci vedeti ceea ce ati ales deja sa credeti. Trebuie identificate si apoi inlaturate convingerile limitative care va impiedica sa vedeti realitatea.
16. Legea corespondentei
Viata vostra exterioara este reflectarea vietii interioare. Exista o corespondenta directa intre modul in care ganditi si simtiti si modul in care va purtati si traiti. Relatiile, sanatatea, bunastarea si pozitia voastra reprezinta oglindirea lumii interioare proprii.
17. Legea atractiei
Atrageti incontinuu in viata voastra oamenii, ideile si situatiile care se armonizeaza perfect cu gandurile voastre dominante, pozitive sau negative. Schimbati-va gandurile predominante si veti putea fi sau veti putea face mai mult.
18.Legea alegerii
Viata voastra este suma tuturor alegerilor facute de voi pana in momentul de fata. deoarece sunteti in permaneta liber de a alege la ce anume sa va ganditi, aveti controlul complet asupra propriei vieti.
19. Legea optimismului
Pentru a va putea bucura de succes si fericire in toate aspectele viatii voastre este necesar sa adoptati o atitudine mentala pozitiva in orice secunda. Atitudinea voastra reprezinta expresia atandardelor, convingerilor si sperantelor pe care le aveti.
20. Legea controlului
Aveti o parere buna despre voi in masura in care simtiti ca detineti controlul asupra propriei vieti. Primul pas pentru a fi sanatos, fericit si de a obtine performante inalte este de a prelua controlul asupra gandirii si actiunilor proprii si asupra situatiilor din lumea care va inconjoara.
21.Legea responsabilitatii
In acest moment sunteti unde va aflati numai datorita voua. Voi, purtai intrega responsabilitate pentru ceea ce sunteti si pentru ceea ce veti deveni.
21. Legea compensarii
Universul este total echilibrat si in ordine perfecta. Intotdeauna veti fi recompensat din plin pentru ceea ce facti. Veti obtine exact ceea ce oferiti. Contribuiti mai mult si veti obtine cu masura cu care ati dat.
22. Legea ajutorului oferit
Recompensele pe care le veti obtine in viata vor fi direct proportionate cu valoarea ajutorului pe care il oferiti celor din jurul vostru. Cu cat munciti mai mult, cu cat styudiati mai mult si va dezvoltati mai mult capacitatea de a contribui l adzvoltarea celorlalti, cu atat mai buna va fi viata voastra in toate domeniile ei.
23.Legea efortului depus
 Toate sperantele, visele, telurile, aspiratiile pe care le aveti vor putea fi atinse numai printr-o munca serioasa. Cu cat munciti mai mult cu atat veti obtine mai mult. Nu exista scurtaturi.
24. Legea stimularii eficientei
Niciodata nu exista suficient timp pentru a afec totul, dar intotdeauna exista destul timp pentru a face lucrurile cele mai mportante. Cu cat va veti asuma mai multe sacini, cu atat vetio deveni mai eficient. Veti afla cat de multe puteti face numai atunci cand veti incerca sa afceti din ce in ce mai multe.
25. Legea creativitatii
Orice poate concepe mintea voastra, voi veti putea obtine. Orice pas din viata voastra are la baza o idee de un anumit tip si, intrucat, capacitatea omului de a genera idei noi este nelimitat, viitorul vostru nu are granite.