joi, 10 decembrie 2009

Afaceri on-line

1. Web design - creati web-siteuri in mod profesional , pentru altii care nu stiu acest lucru.
2. Serviciu de sondarea opiniei publice on-line. Va plac sondajele de opinie publica si aveti si cunostiinte despte alcatuirea lor. Atunci creati un sit web cu serviciu online de sondare.
3. Magazin on-line cu produse anti-imbatranire. Daca ai cunostinte in domeniul produselor anti-imbatranire poti crea un magazin virtual cu toata gama de produse cunoscute de tine dar si cu articole cu sfaturi pentru mentinerea tineretii...vesnice.
4. Director web pentru comertul on-line. Faceti o compilatie globala cu toate site-urile de comert online.
5. Creeati un site cu prezentarea tuturor persoanelor care ofera consultanta pentru succesul afacerilor.
6. Site-ul burselor studentesti de pe tot globul. Fiecarui student ii ia foarte mult timp de a cauta bursele oferite de diverse institutii. Un site care sa cuprinda toate bursele care se acorda de-a lungul unui an este mai mult decat bine venit.
7. Cercetator de date pe internet. Daca petreci mult timp pe internet, multi oameni de afaceri te-ar plati daca ai face o cercetare pentru ei , legata de un anumit subiect. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti in toate sursele posibile articole despte subiectul dat. Deci..
8. Explica si altora cum se face... Daca esti cunoscatorul unei anumite meserii poti face tutoriel on-line cu diverse reparatii pe care oricine le poate face in propria gospodarie. Nu iti trebuie decat o camera de filmat si explicatiile de rigoare.
9. Director web cu oportunitati de franchise si licente.
10.Slabeste cu mine. site web cu diete, retete de slabire, exercitii fizice, tehnici de masaj, produse de slabit.... toate pentru scaderea in greutate. Toate acestea trebuie sa fie aplicabile la domiciliu.

Ornament pentru brad

1. Ornament pentru brad din hartie

Luati o foaie de hartie in forma de patrat. Indoiti-o pe diagonala. Mai indoiti-o inca o data asa cum arata imaginea de mai sus.

Taiati benzi verticale pana la jumatatea triunghiului, pe ambele parti.


Desfaceti cu atentie triunghiul obtinand din nou un patrat.Incepeti sa lipiti varfurile triunghiurilor formate, de o parte si de cealalta a axului patratului.
Ceea ce va iesi va arata asa...
Puteti lipi cinci bucati de acest fel si sa rezulte o stea in cinci colturi la fel ca aici...

Decoratiuni pentru Craciun

1. Fulgi de zapada din hartie
Luati o foaie de hartie de culoare alba, indoiti-o ca pe un evantai astfel incat sa devina lata cam de 2 cm.
Fiecare capat al benzii de hartie va deveni exteriorul fulfului, astfel incat taiati-i marginile rotunjit.
Taie doua triunghiuri mici in mijlocul hartiei.Aici va fi mijlocul fulfului de zapada.
Taiati diverse forme pe cele doua benzi, acestea fiind decoratiunile fulgului. Desfaceti benzile si uniti cele doua capete lipindu-le cu banda scoth. La unul dintre capete lipiti si o sgoara aurie, ca sistem de agatare in brad.


2.Globulete din hartie
Luati o coala A4. Taiati 6 benzi subtiri din ea,( pe latime).


Faceti o bucla dintr-o banda ( lipiti-o cu adeziv).Restul benzilor vor fi tesute in forma de stea, astfel incat sa fie una peste cealalata , in functie de vecinii sai.Peste ele asezati bucla pe care ati lipit-o.
                                                                           
Treceti benzile prin inel, in functie de vecinii lor.  Le impletiti prin inel.                                                                                


Lipiti capetele aceleiasi benzi. Va fi mai complicat sa gasiti din impletitura ambele capete dar sunt convinsa ca veti reusi. Succes!