joi, 10 decembrie 2009

Afaceri on-line

1. Web design - creati web-siteuri in mod profesional , pentru altii care nu stiu acest lucru.
2. Serviciu de sondarea opiniei publice on-line. Va plac sondajele de opinie publica si aveti si cunostiinte despte alcatuirea lor. Atunci creati un sit web cu serviciu online de sondare.
3. Magazin on-line cu produse anti-imbatranire. Daca ai cunostinte in domeniul produselor anti-imbatranire poti crea un magazin virtual cu toata gama de produse cunoscute de tine dar si cu articole cu sfaturi pentru mentinerea tineretii...vesnice.
4. Director web pentru comertul on-line. Faceti o compilatie globala cu toate site-urile de comert online.
5. Creeati un site cu prezentarea tuturor persoanelor care ofera consultanta pentru succesul afacerilor.
6. Site-ul burselor studentesti de pe tot globul. Fiecarui student ii ia foarte mult timp de a cauta bursele oferite de diverse institutii. Un site care sa cuprinda toate bursele care se acorda de-a lungul unui an este mai mult decat bine venit.
7. Cercetator de date pe internet. Daca petreci mult timp pe internet, multi oameni de afaceri te-ar plati daca ai face o cercetare pentru ei , legata de un anumit subiect. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti in toate sursele posibile articole despte subiectul dat. Deci..
8. Explica si altora cum se face... Daca esti cunoscatorul unei anumite meserii poti face tutoriel on-line cu diverse reparatii pe care oricine le poate face in propria gospodarie. Nu iti trebuie decat o camera de filmat si explicatiile de rigoare.
9. Director web cu oportunitati de franchise si licente.
10.Slabeste cu mine. site web cu diete, retete de slabire, exercitii fizice, tehnici de masaj, produse de slabit.... toate pentru scaderea in greutate. Toate acestea trebuie sa fie aplicabile la domiciliu.