Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

joi, 20 august 2009

Sfaturi pentru cele care vor sa se casatoreasca

Azi m-am distrat bine citind un articol dintr- o revista, referitor la casatorie.. Este preluat dintr-o revista ruseasca si, cu toate ca este puternic ironic, articolul are si un sambure de adevar...asa printre randuri surprins.

deci.....

  • Inainte de toate trebuie sa cunoastem ce este un barbat. Stiinta a dat o definitie concreta. Barbatul este acel vertebrat care se lasa usor de domesticit si dresat, astfel ca el poate fi usor de invatat sa spele vasele, sa lustruiasca parchetul, sa aduca acasa cartofii si bineinteles...salariul la sfarsitul lunii.
  • Sa ne referim acum la lucruri mai concrete. Cine-l poate lua in casatorie? Oricine, deoarece orice femeie se poate casatori: frumoasa si mai putin frumoasa, draguta sau nu. Femeile frumoase, si proaste se marita mai usor. Cu cele inteligente e mai greu caci: ce barbat vrea sa aiba o nevasta mai desteapta decat el?
  • Cand va alegeti sotul trebuie inainte de orice sa aveti in vedere si inaltimea lui: Ca si imbracamintea barbatii au : talie mare, mijlocie si mica. Primii nu sunt rentabili pentru traiul in comun; cei cu taliemica, dimpotriva sunt mai comod si avantajos de exploatat. Cu un sot scund nu este nevoie sa aruncati rochiile vechi, dintr-o fusta putandu-se face cel putin doua sepci...cat despre barbatii de talie medie, ei seamana cu cei mici de statura, dar mananca la fel ca cei inalti...
  • Ochii barbatilor pot fi albastri, cenusii, verzi, negri sau caprui- independent de culoare- vanitosi.
  • Sa ne referim si la culoarea parului. Blonzii sunt modesti, increzatori, de o naivitate copilareasca. Ei ajung la domiciliul conjugal cu salariul intreg. Brunetii sunt nervosi si gelosi. Daca isi banuiesc sotia de adulter, devin violenti si promit ca o omoara, apoi... se sinucid. Numai ca nu stiu cu ce sa inceapa. Neputandu-se hotari, pleaca de acasa ..pentru totdeauna...pana la pranz.Roscovanii sunt calmi, amabili, generosi. Ei se cred blonzi. Totusi, casatorindu-va cu un astfel de exemplar, nu incepeti niciodata nici-o cearta inainte de a-l fi saturat de mancare, caci pe nemancate sunt foarte periculosi.
  • In fine am ajuns la cei complet blonzi, cei carora li se spune in spate " golasii". Seriosi si economi, ei nu risipesc banii pe frizuri la moda, pe deodorante sau sampoane costisitoare. Caci..de obicei se spune: cand chelia e in fata inseamna inteligenta iar cand e in spate inseamna ca posesorului ii place sa faca femeilor curte. Cei care au chelie atat in fata cat si in spate fac curte femeilor cu inteligenta.
  • Deci..daca sunteti in situatia de a alege dintr-o multitudine de exemplare masculine luati un plesuv( complet chel). Este o optiune fericita. El va va aduce in casa confort si...lumina( tot suntm in criza si economii ).