joi, 30 decembrie 2010

Sistemul de gandire Ramtha


Desi nu este o noutate pe piata, acest sistem de gandire ( asa cum il intituleaza adeptii acestuia )  este asemanator gandirii new age si anume pune pe primul plan propria fiinta, modul in care aceasta gandeste despre sine si despre tot ceea ce o  inconjoara. Gandirea pozitiva, construirea universului persoanl, fiecare dintre noi suntem " mici Dumnezei" sunt unele dintre ideile vehiculate in aceasta Scoala. De fapt, cine este Ramtha. Este o entitate care se manifesta prin intermediul unui canal ( nu medium asa cum singuri afirma) pe nume de J Z. Knight ( este femeie).Au castigat adepti si actualmente au Scoli deschise in toata lumea unde se tin cursuri cu diferite grade de dificultate prin intermediul carora elevii vor accede spre trepte superioare de evolutie prin intelegerea scopului vietii lor.
Exista si in Romania un site dedicat lui Ramtha si anume :
http://www.ram-romania.ro/ care are si o sectiune blog foarte interesanta : http://www.ram-romania.ro/blog/
Administratorul blogului este Marian Licxandru (care se ocupa si de editurile MMS si Prestige) care a fost invitat la emisiunea Codul lui Oreste in 26 sept 2009.
Un fragment din emisiunea dedicata invataturilor lui Ramtha poate fi vizionat aici : http://www.youtube.com/watch?v=_tjyu42-V7E
Despre Marian Licxandru , un invatacel al Scolii Ramtha puteti citi si pe acest blog.
Fotografia a fost preluata de aici.

Un comentariu: