vineri, 30 decembrie 2011

Reinventeaza-ti tinuta.....

A fi in pas cu moda nu inseamna numai a achizitiona tot ceea ce apare nou prin magazinele de profil ci mai inseamna si a revigora hainele pe care deja le detii in garderoba. Stiu, traim in epoca consumatorismului si cu greu putem rezista tentatiei de a nu achizitiona ceva nou mai ales daca si detinem si un buget considerabil. Dar, a transforma hainele detinute in propria garderoba in afara de faptul ca ne ajuta sa facem economii considerabile ( avand in vedere pretul destul de piperat al articolelor de imbracaminte , ne ofera un sentiment placut generat de faptul ca am realizat ceva folositor, ne dezvolta creativitatea precum si abilitatile practice ,creeaza o legatura energetica aparte intre noi si obiectul creat.
Deoarece Internetul abunda in siteuri si bloguri dedicate special reinventatii garderobei nu va fi greu sa gasiti modele de inspiratie si tutoriale de executie a hainelor. Mai jos va ofer spre inspiratie un tutorial pentru transformarea unui model de pulover pe care sunt sigura ca fiecare femeie il detine . Spor la munca.....

Mai multe modele de inspiratie veti gasi pe site-ul Tea Rose Home, de unde a fost ales si tutorialul prezentat in link-ul de mai sus.

Un comentariu:

  1. Nu e mai simplu sa te duci in angro si sa-ti iei de acolo ce-ti treubuie?! Glumesc... problema este ca majoritatea "femeilor" din vremurile contemporane nu mai au nicio notiune despre vestimentatie. Majoritatea se imbraca dupa cum vad la tv (la toate terminatele alea).

    RăspundețiȘtergere