Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

miercuri, 9 martie 2011

Solutii ecologice - masina lui Fred Flintstone

Peste tot in lume se cauta solutii care mai de care mai ecologice dar as putea spune, in eala masura, cat mai indraznete. Ce ar fi daca automobilul dumneavoastra nu ar trebui alimentat cu nuciun fel de combustibil, nu ar avea nevoie de baterie, de ulei de motor  etc... nu ar avea nevoie deat de voi sa va urcati pur si simplu la volan si sa incepeti sa dati din maini si .. culmea acesta sa porneasca. In mod uimitor ati putea ajunge si la o viteza record de 90 de kilometri la ora numai si numai dand din maini. Da acest tip de autovehicul exista si se numeste HumanCar Imagine PS fiind inventat de catre inginerul american  Charles  Greenwood.
Propulsia acestei masini se realizeaza printr-un sistem de parghii realizat de catre conducatori prin niste miscari simple asemanatoare celor din exercitiile de canotaj sau ca acelor vehicule din desene animate care circula pe calea ferata. vehiculul poate fi pus in functiune de doua persoane dar daca acestea vor obosi exista o modalitate de conectare la sistemele auxiliare de  putere cum ar fi bateriile fotovoltaice care intra in functiune daca conducatorii doresc sa se deplaseze pe distante mai mari.
Puteti citi mai mult despre aceasta masina si functionarea ei pe acest site.
Pana a citi vizionati clipul de mai jos referitor la aceasta masina. Si apropo, daca doriti s - o cumparati costa numa 15,000 Euro. Puteti face acest lucru accesand siteul inventatorului si producatorului acestei masini la aceasta adresa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu