Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

joi, 22 aprilie 2010

Experimentul " Poarta creierului "

Testele efectuate asupra animalelor au aratat faptul ca , practic, cu ajutorul undelor radio, este posibila influentarea comportamentului a starii emotionale si a atiparelor mentale ale fiintelor.
Pentru acest experiemnt s-a selectat un grup de voluntari printre care s-a aflat si Matew Neibel, suferint de paraliyia membrelor inferioare si superiaore ca urmare a loviturilor primite cu un cutit. Pentru experiemnt i s-a implantat sub cutia craniana un cip cu marimea de 2 milimetri, conectat la un calculator. Cu ajutorul acesti cip el a reusit sa realizeze diverse operatiuni pe computer numai cu puterea gandului. Dupa cum stim, gandurile noastre sunt impulsuri electrice iar calculatorul nu a facut altceva decat sa preia,si sa transforme aceste impulsuri in actiuni, intermediate de acel cip implantat. Aceasta tehnologie are utilizari pozitive pentru persoanele cu anumite forme de handicap dar, daca, controlul acestor implanturi ar fi preluat de minti criminale si diabolice imaginati-va ce retultate vom avea.
Tot in cadrul experiemntului s-a demonstrat ca se pot influenta cu ajutorul tehnologiei toate cip-urile existente pe diversele documente ale oamenilor, prin transmiterea de comenzi cu ajutorul undelor radio.
În Japonia, in cadrul unei companii de telefonie mobila s-a perfectionat un aparat ( stimulator telecomandat wireless) capabil sa transmita impulsuri de la distanta catre ureche interna a oricarei persoane afectand, astfel, centrul echilibrului. Aparatul poarta denumirea de " Stimulator Interface Gavanico-Vestibular ".
Sistemul vestibular din urechea interna este raspunzator de simtul echilibrului si de pastrarea directiei de deplasare.
Ceea ce s-a  scos pe piata in ultimul timp in materie de nanotehnologie s-a urmarit a fi de rezoluţie mare dar, cu dimensiune mica. S-a creat foarte multa aparatura tehnologica bazata pe transmiterea de impulsuri electrice de la distanta pentru a controla anumite simturi si stari ale omului.
Totul în jurul nostru este sunet, vibraţie, energie . Sub pretextul ca ajuta la dezvoltarea ştiinţei, s-au depaşi demult graniţele de toleranţa a dreptului de libertale al oamenilor.
Urmariti , pentru relevanta, urmatorul minidocumentar preluat de pe youtube:

Un comentariu:

  1. Olá;
    Belo blog.
    Romenia....muito bom.
    ROMENIA=BRAZIL=LATIM
    Vou te seguir.
    Vem para o BRAZIL
    www.pecadosdamesa.com.br

    RăspundețiȘtergere