Sa pastram Romania curata! EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului

marți, 20 aprilie 2010

Diete/ retete pentru slabit

1. Dieta cu supa minune
Se poate consuma de cate ori simtiti senzatia de foame, timp de o saptamana. In aceasta perioada, beti foarte multa apa precum si ceaiuri neindulcite.
Ingrediente: 3 cepe mari albe, 800 de game de rosii, o varza mica, 2 ardei, o telina mare, 4 mocovi, patrunjel, marar.
Se taie toate aceste legume si se pun la fier t circa 40-50 de minute. Daca aceasta supa o preferati acrisoara atunci puteti stoarce lamai dupa preferinta.
Alaturi de supa, se consuma in primele doua zile fructe, in urmatoarele doua zile fructe si legume innabusite, in cele trei zile ramase se poate consuma putina carne de vita fiarta si, doar in ultima zi putin orey fiert cu putina Vegeta. Se pot pierde cu aceasta dieta 3 kilograme pe saptamana.
2.Dieta.
Dimineata: puteti lua un mic dejun englezesc cu oua si sunca. Daca nu preferati aceasta varianta macti un produs de patiserie facut in casa sau beti lichide ( ceaiuri, cafea, suc ) indulcite cu zaharina ( nu produce insulina ) sau neindulcite.
Pranz: La pranz puteti din nou sa folositi zaharina. Corpul produce insulina in jurul orelor 16. Este momentul ideal pentru absorbtia grasimilor vegetale ( cicolata, nuci, migdale ) si pentru consumul fructelor.
Seara: Serviti o cina usoara. In acest moment al zilei, organismul nu produce secretii digestive, ceea ce va incetini asimilarea alimentelor si va produce retinerea lor. Mancati, deci, legume, cruditati deoarece organismul a intrat deja in repaus.
3. Reteta americana
Ingrediente:
- 5 linguri rase de fulgi de ovaz
-5 linguri de apa fiarta si racita
- 1 lingura de lapte cu smantana
- 1 lingurita de miere ( eventual doua )
-4-5 alune de padure
Modul de preparare este urmatorul: fulgii de ovaz se pun in apa, lasandu-se sa se inmoaie peste noapte. Dimineata se adauga laptele sau smantana, mierea si alunele zdrobite ( alunele contin grasimi usor digerabile ) Amestecul se manaca incet, mestecand bine ( este foarte inmportant ) si inlocuieste primul mic dejun. Se spune ca filosirea acestui preparat te schimba radical de bine. Nu va urez " Pofta buna " deoarece gustul nu este deloc agreabil deoarece l-am incercat. Dar, femeia rabda orice pentru a fi frumoasa si a se simti bine in pielea ei. In plus, obisnuinta este a doua natura. Primele zile vor fi mai grele dar pe urma te vei obisnui. Este necesar sa nu uitati ca acest preparat trebuie mestecat cat mai bine. Pranzul si cine se vor consuma normal, fara abuzuri, respecatnd faptul ca , la cina, se vor servi preparate usoara si , bineinteles nu incercati sa ajugeti cu servirea ei dupa ora 19.30. Organismul va avea de castigat cel mai mult de pe urma acestu regim

3 comentarii:

  1. a slabi pentru a arata ..."interesant"...e o prostie atit pentru ele cit si pentru ei.A slabi si tine o dieta alimentara pentru a curata organismul de toxine e un gest notabil. Si din cite stiu o mincare care nu iti place e mult mai putin digerata de sistemul digestiv doar datorita faptului ca exista influenta gindirii.Natura ne ofera multe posibilitati insa omul in general a devenit lenes ca sa nu spun altfel si prefera sa stea in fotoliu si sa tina diete peste diete ca e mai simplu decit sa depuna putin efort.Vorba aia sintem moderni.
    Personal consider ca modul de alimentatie sa tampit de tot...si rezultatul il vedem zi de zi ....pentru o alimentatie corecta in ziua de azi un om trebuie sa depuna putin mai mult efort...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa spunem ca aratnd bine, fara frasimi in surplus, poate fi o conditie ( nu neaparat ) de a ne gasi echilibrul interior. Daca aceste retete vor da rezultate poate ca regimul alimentar se va schimba din unul daunator organismului in unul sanatos. Felul cum ne vedem cand ne primvim in oglida poate avea un anumit impact asupra psihicului nostru * chiar daca nu recunoastem ).

    RăspundețiȘtergere
  3. sintem sclavii ideologiei pe care viata din jur ne-o transmite,folosim imaginea altuia ca punct de reper si degeaba cred ca cineva arata bine iar atunci cind deschide gura...te ia durerea de cap...frumusetea e "scumpa" dar de multe ori e masca pentru altceva....prefer naturalul

    RăspundețiȘtergere